Driftssikkerhet og effektive bygg

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å sikre elsikkerhet og smarte elektroinstallasjoner. Vi installerer alt i fra elbil ladeanlegg til smart LED-belysning av både arbeids- og produksjonslokaler, til automasjon og sikring av drift i industrien.
Thomas Engen på Loe Betong - Internkontroll

Sikkerhet først!

Med tjenester som termografering, brann- og nødlyssystemer, adgangskontroll og gode systemer for internkontroll og vedlikeholdsplaner har vi kompetansen og de rette sertifiseringer og godkjenninger til å kunne finne den tryggeste og beste løsningen for ditt bygg.

Vi leverer serviceavtaler, samt el-kontroll for alle typer næring og bedrift. Du vil da få en tilstandsrapport over det elektriske anlegget og våre anbefalinger for forbedringer av eventuelle feil.

Belysning Handelsbanken Oslo

Foto: Glamox

Få et energieffektivt bygg

Har du tenkt på at det finnes elektriske installasjoner som kan redusere energikostnadene og fotavtrykket til bygget ditt? Vi kan bistå med smarte elektriske løsninger for å effektivisere bygget, enten om det er installasjon av solcelleanlegg, ladeanlegg for elbilder eller smart styring av lys og varme.