Brannvarsling

Et brannvarslingsanlegg overvåker kontinuerlig bygget eller anlegget ditt og varsler ved hendelser.

Et velfungerende brannvarslingsanlegg skal sikre tidlig varsling i hele bygget ved brann- eller røykutvikling, og det skal være mulig å raskt finne ut hvor i bygget brannvarslingsanlegget har oppdaget brann.

Nødlys

Hva gjør du når lyset har gått og du må evakuere umiddelbart? Og kanskje du må hjelpe andre ut samtidig? Med nødbelysning blir situasjonen langt mer håndterbar, og derfor er det en av de viktigste installasjonene i bygget.

Nødbelysning er et samlebegrep som omfatter blant annet rømningslys, reservebelysning, sikkerhetsskilt og antipanikkbelysning. Nødlysene skal virke når strømmen til de vanlige lysene har gått. De må derfor testes og vedlikeholdes med jevne mellomrom, så du kan være trygg på at de faktisk fungerer når behovet oppstår.

 

Alarm

Alarmsystemet fanger opp om det er noe eller noen som rører seg i bygget når det skal være tomt. Med umiddelbar varsling til utvalgte personer eller vaktselskap kan du raskt få kontroll på situasjonen, og forhåpentligvis forhindre innbrudd og annen uønsket aktivitet.

Skreddersydde sikkerhetsløsninger tilpasset dine behov

Vi tilbyr skreddersydde sikkerhetsløsninger som inkluderer både brannvarsling, nødbelysning, kameraovervåkning og alarmanlegg. Dette inkluderer alt fra prosjektering og installasjon til oppfølging og vedlikehold av systemet.

Ønsker du befaring?

Vi hjelper deg gjerne med planlegging, installasjon og vedlikehold av sikkerhetsløsninger.