I bransjen siden 1990

HAFA Elektro AS ble etablert av Harald Faugstad i 1990 og har i alle år hatt overskudd på driften. I disse årene har vi jobbet mye for Larvik kommune, lokale bedrifter og private i nærområdet.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

For å sikre dine behov og krav om kvalitet, benytter vi kun produkter fra leverandører som kan møte de høyeste krav til driftssikkerhet, design og funksjonalitet.

Vi setter folka våre først

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kollegaer for å styrke teamet. Ledige stillinger finner du her.

Vi tar også varmt imot lærlinger. Som lærling hos oss vil du lære av dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve mestring gjennom faglige utfordringer og du vil bli en naturlig del av vårt team.

Vår arbeidsprosess

Du som kunde kontakter HAFA for en profesjonell gjennomgang av ditt el-anlegg. Du beskriver dine ønsker mens vi lytter. Du lener deg tilbake i visshet om at ditt elektriske anlegg er i de beste hender.

1
Planlegging

Vår elektriker lager en plan for arbeidet sammen med deg, slik at du er sikker på at alt blir slik du ønsker.

2
Beregning

Vi foretar beregning og dimensjonering og anskaffer nødvendige deler i tråd med dine ønsker og spesifikasjoner.

3
Montering

Dyktige fagfolk foretar montering av anlegget, tester og overleverer til deg som kunde.

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.